Interne studie- of themabijeenkomsten

Wij zijn in contact gekomen door een aanbeveling van de VTOI-NVTK. Ook wij zouden de heer Le Gras van harte aanbevelen.
Mw. M. Terpstra, Voorzitter RvB Kinderopvang Hoorn
De sessie was weer zeer inspirerend!
Lid Raad van Bestuur Zorggroep

Meer referenties

Innovatief bestuur vraagt om wendbare leiders

Samen met de andere leden van uw Raad van Bestuur, College van Bestuur, Directieteam of Managementteam kunt u intern een themabijeenkomst organiseren. Onder externe begeleiding van het Instituut staat wendbaarheid centraal door het vergroten van het innovatie- en verandervermogen. Individueel en collectief.

Aanpak

Een interne themabijeenkomst duurt twee tot drie uur, overdag of ’s avonds. Hij kan plaatsvinden op een door u gekozen locatie, intern of extern. Elke deelnemer ontvangt ons nieuwe digitale Praktijkboek Bestuur en Verandervermogen DEEL 1 (Deel 2 t/m 4 treft u aan in het Expertise Center Innovatief Leiderschap). Dit e-boek gaat kort en helder in op de rollen van verandermanager en veranderleider, en op de slaagfactoren voor strategisch veranderen. Tevens komt het tegelijkertijd verdiepen van stabiliteit én het verbreden van flexibiliteit aan bod. Het bevat veel tips en voorbeelden. Het is niet los te koop.

Resultaten

U heeft meer inzicht in uw rol van verandermanager en veranderleider

U kunt permanente innovaties en veranderingen beter leiden

U kunt de wendbaarheid van medewerkers sneller ontwikkelen

Kwaliteitsbewaking

crkbo-erkendWij bewaken de kwaliteit van de bijeenkomsten door vooraf samen met u de inhoud te bepalen en achteraf de resultaten te evalueren. Daniel Le Gras is een geregistreerd docent (CRKBO) in Governance, Leiderschap en Veranderkunde aan diverse Business scholen.

Onze bijeenkomsten krijgen hoge scores van deelnemers omdat ze compact en praktijkgericht zijn, en omdat ze complexe materie eenvoudig en overzichtelijk maken.

Brochure en tarieven

Download hier de IGL-brochure Bestuur en Toezicht