Referenties

Een zeer gestructureerde handreiking aan bestuurders, met heldere uitleg van relevante perspectieven op verandering. De efficiënte kennisoverdracht door het boek legt de basis voor verdere verrijking door een maatwerktraject van coaching
Em. Prof. dr. Jan van den Akker, Em. Hoogleraar Onderwijskunde
Voormalig Bestuurder SLO en Toezichthouder

Het Praktijkboek Bestuur en Verandervermogen sluit zeer goed aan bij de praktijk van bestuurders en directeuren van maatschappelijke ondernemingen. Als ervaren onderwijsbestuurder herken ik (gelukkig) veel van wat ik lees en pas ik dit al in mijn dagelijkse (verander)praktijk toe. Niettemin heeft het boek mijn inzicht op veel terreinen verder verdiept en aangescherpt, waardoor ik weer verder kan groeien als bestuurder (en veranderleider). Het boek is helder gestructureerd en zeer toegankelijk geschreven. Een aanrader!
Drs. Jonne Gaemers, Voorzitter College van Bestuur
Scholengroep OSGS Zeist

Complimenten voor het Praktijkboek Bestuur en Verandervermogen. Ik vind dat het de kern raakt van goed leiderschap in een continu dynamisch zorglandschap en dat het op een begrijpelijke en inspirerende manier is verwoord.
Drs. Ton Kessels, Voormalig Voorzitter Raad van Bestuur
Stichting Panteijn

Het Praktijkboek is inspirerend en praktisch! Theorie wordt op handzame manier vertaald naar de praktijk.
Mw. Mr. Hedwig Loeffen, Voorziter Raad van Toezicht
Stichting Zorgspectrum

Het Praktijkboek is helder en analytisch goed opgebouwd. Het houdt je als bestuurder een spiegel voor en laat je zelfbewuster omgaan met complexe veranderingen. Ik zie het als een naslagwerk dat ik in de praktijk regelmatig zal raadplegen.
Mr. Paul Rijksen, Voorzitter RvB
Huisartsenposten Amsterdam

Daniel is een charismatische persoonlijkheid met zeer gedegen kennis van besturen en governance. Daardoor kan hij als executive coach helpen de koers in te zetten om de juiste veranderingen in de organisatie te krijgen. Hij beschikt over een zeer groot en relevant netwerk en werkt als coach vanuit diverse perspectieven en kan daardoor inzichten geven aan professionals en bestuurders om zichzelf, het team of de gehele organisatie verder te ontwikkelen.
Senior Adviseur, Raad van Bestuur
Academisch Ziekenhuis

De sessie was weer zeer inspirerend!
Lid Raad van Bestuur Zorgorganisatie

Het advies was deskundig en op maat. Ik heb het als prettig ervaren.
Lid Raad van Bestuur Zorgorganisatie