Online Expertise Center

Speciaal voor haar bestuurlijke klanten heeft het Instituut een online kenniscentrum opgericht. Het Center bevat een schat aan expertise om permanent te kunnen verbeteren, vernieuwen, innoveren en veranderen.

Wat treft u aan in het online Center?

onlineTer voorbereiding op een incompany training, themabijeenkomst of individuele begeleiding krijgt u een jaar lang 24/7 toegang tot het Center. U treft hier o.a. aan het Praktijkboek Innovatief Bestuur met heldere uitleg, groot aantal strategische veranderinstrumenten met voorbeelden, Videocolleges en Praktijkcases. Alle instrumenten vormen één samenhangend geheel.

Best practices

Het Center is gebaseerd op 40 jaar beroepservaring van onze teamleden, een groot aantal (inter)nationale onderzoeken en tal van bestuurlijke best practices. De voorbeelden zijn met name gericht op de sectoren zorg en onderwijs, maar de inhoud is in elke sector toepasbaar. De inhoud wordt regelmatig geactualiseerd.

Praktijkboek Innovatief Bestuur

Het Praktijkboek is kort en bondig geschreven speciaal voor de drukbezette bestuurder en directeur. Op basis van onze jarenlange ervaring, (inter)nationale onderzoeken en best practices kunnen wij veel hands-on tips geven om innovatief leiderschap en collectieve wendbaarheid te bevorderen. Auteur: Daniel Le Gras.

Aanbeveling

Een zeer gestructureerde handreiking aan bestuurders, met heldere uitleg van relevante perspectieven op verandering. De efficiënte kennisoverdracht door het boek vormt een goede basis voor een daarop volgend maatwerktraject van coaching en sparring.
Prof. dr. Jan van den Akker

Meer informatie en Brochure

Download hier de IGL-brochure Bestuur en Toezicht