Top Persoonlijk Leiderschap

Om uw leiderschap te innoveren en verder te ontwikkelen naar een hoog niveau van wendbaarheid, kan het waardevol zijn om eens te sparren met een vertrouwenspersoon van het Instituut; een senior, die uit eigen ervaring weet waar u als veranderleider op moet letten om ook in de toekomst succesvol te zijn.

Aanpak

Het aantal sparringsessies bepalen wij in overleg. De sessies kunnen plaatsvinden via telefoon/videoconferencing of op een centrale locatie in Nederland. De eerste manier is de meest flexibele en snelle manier. Het Instituut beschikt over een eigen faciliteit voor videoconferencing. De tweede manier is meer geschikt om vertrouwelijke zaken te bespreken. Wat resultaat betreft, beide zijn effectief.

Resultaten

U doet nieuwe idee├źn en inspiratie op

U bent beter voorbereid op de toekomst

U kunt anderen meer inspireren

Kwaliteitsbewaking

icfWij vinden het belangrijk dat de resultaten van onze begeleiding worden gemeten. Evaluatie van de sessies vindt regelmatig plaats samen met u. Daniel Le Gras is gecertificeerd coach en lid van de International Coach Federation (ICF). Hij is geregistreerd docent in Governance, Leiderschap en Veranderkunde aan diverse Business scholen.

Referentie

Daniel is een charismatische persoonlijkheid met zeer gedegen kennis van besturen en governance. Daardoor kan hij als executive coach helpen de koers in te zetten om de juiste veranderingen in de organisatie te krijgen. Hij beschikt over een zeer groot en relevant netwerk en werkt als coach vanuit diverse perspectieven en kan daardoor inzichten geven aan professionals en bestuurders om zichzelf, het team of de gehele organisatie verder te ontwikkelen.
Senior Adviseur Raad van Bestuur Academisch Ziekenhuis

Brochure en tarieven

Download hier de IGL-brochure Bestuur en Toezicht