Individuele sparringsessies

Ontwikkeling van wendbaarheid vraagt om een persoonlijke aanpak. Het kan daarom waardevol zijn om af en toe te sparren met een externe vertrouwenspersoon van het Instituut; een professional, die uit eigen ervaring weet waar u als veranderleider op moet letten om succesvol te zijn.

Aanpak

Het aantal sessies bepalen wij in overleg (zie Tarieven in brochure 2018). De sessies kunnen plaatsvinden via telefoon/videoconferencing of op een centrale locatie in Nederland. De eerste manier is de meest flexibele en snelle manier. Het Instituut beschikt over een eigen faciliteit voor videoconferencing. De tweede manier is meer geschikt om vertrouwelijke zaken te bespreken. Wat resultaat betreft, beide zijn effectief.

Resultaten

  • U doet nieuwe idee├źn en inspiratie op voor innovatief leiderschap
  • U krijgt eerlijke en bruikbare feedback voor uw rol als veranderleider
  • U heeft (mobiel) altijd toegang tot de juiste expertise op het juiste moment

Kwaliteitsbewaking

Wij vinden het belangrijk dat de resultaten van onze begeleiding worden gemeten. Evaluatie van de sessies vindt regelmatig plaats samen met u. Daniel Le Gras is gecertificeerd coach en lid van de International Coach Federation (ICF).

Referentie

Daniel is een charismatische persoonlijkheid met zeer gedegen kennis van besturen en governance. Daardoor kan hij als executive coach helpen de koers in te zetten om de juiste veranderingen in de organisatie te krijgen. Hij beschikt over een zeer groot en relevant netwerk en werkt als coach vanuit diverse perspectieven en kan daardoor inzichten geven aan professionals en bestuurders om zichzelf, het team of de gehele organisatie verder te ontwikkelen.
Senior Adviseur Raad van Bestuur Academisch Ziekenhuis

Brochure en tarieven

Download hier de IGL-brochure Bestuur en Toezicht 2018