Interne studie- of themabijeenkomsten

Wij zijn in contact gekomen door een aanbeveling van de VTOI-NVTK. Ook wij zouden de heer Le Gras van harte aanbevelen.
Mw. M. Terpstra, Voorzitter RvB Kinderopvang Hoorn
De sessie was weer zeer inspirerend!
Lid Raad van Bestuur Zorggroep

Meer referenties

Interne Themabijeenkomst RvB/CvB

Samen met de andere leden van uw Raad van Bestuur, College van Bestuur, Directieteam of Managementteam kunt u intern een themabijeenkomst van het instituut organiseren over:

Innovatief Bestuur 1: Verandervermogen vergroten

Innovatief Bestuur 2: Wendbaarheid vergroten

Innovatief Bestuur 3: Creatiever leiderschap

Board Dynamics: Verbetering teamcultuur RvB-CvB

Governance: Optimaliseren kwaliteit Bestuur en Toezicht

Governance: Strategie en scenario’s (ook met RvT-RvC)

Aanpak

Een interne themabijeenkomst duurt twee tot drie uur, overdag of ’s avonds. Hij kan plaatsvinden op een door u gekozen locatie, intern of extern. Bij Innovatief Bestuur deel 1 t/m 3 ontvangt elke deelnemer het digitale Praktijkboek Innovatief Bestuur. Dit e-boek is niet los te koop. Het gaat kort en helder in op de rollen van verandermanager en veranderleider, evenals op de slaagfactoren voor strategisch veranderen en vernieuwen.

Resultaten

U heeft meer inzicht in uw rol van verandermanager en veranderleider

U kunt permanente innovaties en veranderingen beter leiden

U kunt de wendbaarheid van medewerkers sneller ontwikkelen

Kwaliteitsbewaking

crkbo-erkend Wij bewaken de kwaliteit van de bijeenkomsten door vooraf samen met u de inhoud te bepalen en achteraf de resultaten te evalueren. Daniel Le Gras is een geregistreerd docent (CRKBO) in Governance, Leiderschap en Veranderkunde aan diverse Business scholen.

Onze bijeenkomsten krijgen hoge scores van deelnemers omdat ze compact en praktijkgericht zijn, en omdat ze complexe materie eenvoudig en overzichtelijk maken.

Online Expertise Center

Ter voorbereiding op interne themabijeenkomsten krijgt elke deelnemer toegang tot het digitale kenniscentrum van het Instituut. Het bevat een schat aan expertise op het gebied van bestuurlijk leiderschap en permanent vernieuwen, gebaseerd op best practices, internationale onderzoeken en onze 40 jarige praktijkervaring.

Lees meer over het online Center

Jaarabonnement

Als u dat wilt, kunt u ook een los jaarabonnement nemen op een van de drie digitale masterclasses over Innovatief Bestuur. Via uw smartphone heeft u zo altijd en overal een schat aan expertise bij de hand. In het jaarabonnement zitten twee telefonische sparringsessies van 90 minuten inbegrepen (blended learning).

Brochure en tarieven

Download hier de IGL-brochure Bestuur en Toezicht